Vacature invalster / vakantiekracht / oproepkracht kinderopvang (Terheijden)

Vacature invalster / vakantiekracht / oproepkracht kinderopvang (Terheijden)

Voor De Wijde Wereld Kinderopvang in Terheijden ben ik, Ankie van Es (eigenaresse), opzoek naar een invalster / vakantiekracht / oproepkracht kinderopvang.

Ik heb een geweldig team aan ervaren pedagogisch medewerksters. Maar ook zij verdienen vakantie of worden wel eens ziek. Daarom zoek ik een invalster, die zeker de komende zomerperiode veel uren kan maken. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie naar info@kinderopvangterheijden.nl.

  • Veel uren beschikbaar
  • Naast ervaren medewerksters
  • Binnen vast team

 

Over De Wijde Wereld

Dat kinderen zich thuis voelen is voor ons cruciaal. Pas wanneer kinderen zich geborgen voelen, gaan ze de wereld om hen heen ontdekken.

We werken daarom met een kleine groep van maximaal 10 kinderen. Dit creëert rust voor de kinderen. En zorgt dat jij echt aandacht aan de kinderen kan besteden.

We zijn bijzonder blij met ons karakteristieke pand in Terheijden. Hier hebben de kinderen alle ruimte om samen in onze leefruimte te spelen. En in ons eigen atelier kan je eindeloos met ze kliederen, schilderen, bouwen en ontdekken.

  • Je thuis voelen
  • Kleinschalig
  • Eigen atelier

 

Een mooi plekje voor jou

Twijfel je om (weer) te gaan werken in de kinderopvang? Kom je net van school en wil je aan de slag? Dan heb ik een mooi plekje voor jou.

Je werkt altijd samen met een ervaren pedagogisch medewerkster. Daarnaast is er vaak nog een vrijwilligster aanwezig. Hierdoor is er tijd voor de kinderen en voor jouw ontwikkeling.

We willen je graag laten ervaren hoe het is om in ons kinderdagverblijf te werken. Een kinderdagverblijf die het net even anders doet. Waar het niet draait om de protocollen, maar om de kinderen. Waar je alle ouders en kinderen kent. En andersom.

  • Tijd voor jouw ontwikkeling
  • Net even anders
  • Vaste gezichten

 

Klinkt je dit als muziek in de oren? En ben je (flexibel) beschikbaar? Stuur dan je motivatie naar: info@kinderopvangterheijden.nl.

Ik hoop snel van je te horen.

Ankie van Es
Eigenaresse De Wijde Wereld Kinderopvang

www.kinderopvangterhijden.nl
info@kinderopvangterheijden.nl
06 – 52 33 40 94

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MENU