Zwanger

Zwanger

Ben je zwanger en op zoek naar de beste plek voor je baby? Dan zetten we graag de voordelen van De Wijde Wereld op een rij!

  1. Kinderen (ook baby’s!) beleven plezier aan het samenleven met andere kinderen. Al in het eerste levensjaar zien we dat kinderen naar elkaar kijken, interactie zoeken met elkaar. Kinderen begrijpen elkaars taal; zij herkennen elkaar in hun opwinding, hun verwondering en hun emoties. Maar zij zien en ervaren ook de verschillen. Ze leren van elkaar in cognitief, sociaal en emotioneel opzicht.
  2. De groep is klein; er zijn 6 kinderen op één groep. Onze aparte groep voor baby's betekent zorgt voor meer rust en minder prikkels.
  3. Onze leefruimte ziet eruit als een huiskamer en geeft gelijk een warm gevoel. We maken gebruik van mooie materialen, zachte kleuren, sfeerverlichting en een goede akoestiek.
  4. We hebben veel ruimte! Naast een huiselijke leefruimte hebben we ook een grote tuin omgeven door weilanden. Er is een aparte groep voor de peuters. Zij kunnen hier naar hartenlust onderzoeken, spelen met materialen die aansluiten bij hun belevingswereld. Dat betekent meer rust voor de allerkleinsten. Toch komen er regelmatig een paar peuters kijken of spelen op de babygroep. Omdat zowel baby's als peuters het vaak ook juist heel leuk vinden om met elkaar te spelen, en wij mooie interacties zien tussen deze verschillende leeftijden.
  1. We gaan elke dag naar buiten, óók met de baby’s. We hebben speciale buitenkleding voor herfst en winter, zodat we elke dag een frisse neus kunnen halen. We hebben een ergonomische draagzak, waarin ook de allerkleinsten heerlijk rondgedragen kunnen worden. Ook wordt er fijn gewandeld met onze dubbele kinderwagen.
  2. Door de kleinschaligheid van ons kinderdagverblijf zijn vaste pedagogisch medewerksters gegarandeerd. Bij vakanties of ziekte vangen de parttime medewerkers elkaar zoveel mogelijk op. Daarnaast beschikken we over een vaste invalpool met pedagogisch medewerkers die bekend zijn met De Wijde Wereld en haar werkwijze.
  3. Kinderen krijgen dagelijks een verse warme maaltijd aangeboden. Voor kinderen tot 1 jaar maken wij zelf verse, biologische groentehapjes. Graag nodigen we je uit om kennis te komen maken bij De Wijde Wereld. Tijdens een rondleiding vertellen we graag alles over onze visie en nemen we uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Graag nodigen we je uit om kennis te komen maken bij De Wijde Wereld. Tijdens een rondleiding vertellen we graag alles over onze visie en nemen we uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden.