Info & Tarieven

Tarieven Kinderopvang

€10,52 per uur (€115,72 per dag)

• Incl. biologische voeding
• Incl. ecologische luiers en verzorgingsproducten
• Incl. warme maaltijd

Openingstijden

De Wijde Wereld is op maandag tot en met vrijdag open van 7.30 tot 18.30 uur. Wij zijn het gehele jaar geopend met uitzondering van nationale feestdagen. Op kerstavond sluiten wij onze deuren om 16.30 uur. Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn wij gesloten. U betaalt daarom maar 51 weken opvang per jaar. Niet afgenomen dagen (bijvoorbeeld vakantie of ziekte) mogen het gehele jaar geruild worden, mits dat mogelijk is op de groep van uw kind.

Hele dagen

Het uurtarief van De Wijde Wereld is: €10,52. Dit is inclusief biologische voeding, ecologische luiers én verzorgingsproducten. Ook wordt er voor dit bedrag elke dag een biologische, warme maaltijd aangeboden. Het enige wat u zelf meebrengt is de voeding voor de allerkleinsten; borst- of kunstvoeding.

Wij vragen omwille van de rust op de groep om hele dagen af te nemen. Het tarief voor één dag van 11 uur is €115,72.

Flexibele opvang

De Wijde Wereld kiest bewust voor het afnemen van hele dagen opvang. Hierbij vragen wij ouders om te kiezen voor vaste dagen in de week. Flexibele opvang zorgt voor onrust en onzekerheid bij kinderen. Zij weten niet meer wanneer ouders en kinderen komen en weer weggaan. Het opbouwen van onderlinge relaties wordt moeilijk wanneer kinderen geen vaste dagen afnemen. Bij De Wijde Wereld willen wij het beste voor het kind. Daarom bieden wij geen flexibele opvang aan.

Vaccinatie

Om kinderen een omgeving te bieden om in alle gezondheid en veiligheid te spelen en te groeien, vragen wij ouders om het Rijksvaccinatieprogramma te volgen wanneer hun kind bij De Wijde Wereld komt spelen.

Informatieboekje

GGD Inspectierapport